Distinctly possible Sweet Sixteen Novel Questions and Answers for 2019 CBT Exams


Many Jambites, i mean undergraduates who are about to take the CBT exams these year 2019 must have been wondering what question they will get from the popular novel sweet sixteen which is the recommended book for the 2019 exams. We have compiled some likely exam question you can practice with before the CBT exam day.


JAMB Sweet Sixteen Likely Questions.

Below are possible questions and answers from Jamb new novel (Sweet Sixteen)…
1. Who is the Author of the book, “Sweet Sixteen”?
1. Bolaji Adelaji
2. Bolaji Abdullahi
3. Bolade Abdullahi
4. Jerry Agada
Answer: Bolaji Abdullahi
2. How old was Aliya in the Novel?
1. 16
2. 18
3. 17
4. 19
Answer: 16
3. According to one expert; ‘’Comprehensive sex education doesn’t encourage kids to have sex.
1. True
2. False
Answer: True
4. KOTL means……
1. Kiss On The Lips
2. Kiss On The Labs
3. Kiss On-top The Lips
4. Kiss On-top The Legs
Answer: Kiss on-top the lips
5. …………. almost fainted when he heard that some students were caught on the school’s basketball court at night having ‘’SEX’.
1. Mr James
2. Aliya
3. Mr Bello
4. Bolaji
Answer: Mr. Bellow
6. Good comprehensive programmes teach students that abstinence is the only surefire way to prevent pregnancy and STDs.
1. True
2. False
Answer: True
7. Adoringly, Aliya was referred to as……….
1. Journalist
2. Sex Addict
3. Beautiful Lady
4. First Lady
Answer: First Lady
8. Who asked this question “what does HAK and KOTL mean?”
1. Aliya
2. Bolaji
3. Mr Bello
4. First Lady
Answer: Aliya
9. Mr Bello is a ————— by Professions fro the Novel.
1. an Accountant
2. Engineer
3. Nurse
4. Journalist
Answer:  Journalist
10. Where were the students were caught having SEX?
1. At the Chapel
2. Behind a Lawn Tennis Court
3. At the Basketball Court
4. In the Toilet
Answer: At the basket ball Court
11. …………. is the protagonist in the Novel, Sweet Sixteen
1. Mr Bello
2. Aliya
3. Mrs Bello
4. Mr Fayose
Answer: Aliya
From the Novel, Most Teenagers knows what Adults seems to be Hiding from them.
1. True
2. False
Answer: True
These is just a few of the questions we are able to compile for now but you always come back because we are going to update the questions above.
Note: We did not say it is the real question but a likely question that you can find during the CBT exams exercise and please note that the questions might be more than what we have posted.

If you have any questions, you can comment below.........


Do You know that we have an Android App for Latest Update, Please Download @ Download Andoid App Here



Post a Comment

0 Comments

Recommended Post